Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо співпраці податківців з Городоцькою територіальною громадою

опубліковано 22 жовтня 2021 о 16:52

Нещодавно відбулася зустріч заступника начальника ГУ ДПС у Львівській області Ігоря Лазорка та начальника Городоцької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Романа Миськіва з Головою Городоцької територіальної громади Володимиром Ременяком.

Зустріч відбулася у рамках співпраці між податковою службою та органів місцевого самоврядування. Учасники розглянули актуальні питання податкового законодавства, визначили коло проблемних питань та шляхи їх вирішення, а саме: надходження до місцевого бюджету, комплекс заходів, які необхідно вжити для інвентаризації земель Городоцької ОТГ.

У ході проведення зустрічі Ігор Лазорко повідомив про заходи, які вживає Городоцька ДПІ спільно з підрозділами Городоцького відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб ГУ ДПС у Львівській області та Городоцького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Львівській області щодо роботи з платниками з повноти сплати за землю, а також збільшення рівня заробітної плати платниками, що дасть змогу підвищити рівень сплати до бюджету Городоцької територіальної громади.

Також, сторони обговорили подальший план дій та обмін інформацією, необхідної для системної та результативної роботи з наповнення бюджету.