Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На черговому онлайн-семінарі – про порядок отримання електронних довірчих послуг

опубліковано 23 березня 2023 о 14:01

Cьогодні на онлайн-семінарі, організованому Головним управлінням ДПС  у Львівській області, платників податків області ознайомлено із порядком отримання електронних довірчих послуг.

Основний спікер – Андрій Бадзян – заступник начальника відділу реєстрації ключів поінформував учасників вебінару про те, що необхідну інформацію фізичні та юридичні особи можуть отримати на сайті ДПС України через Електронний кабінет у розділі «Отримання електронних довірчих послуг». Зокрема, платникам податків було роз’яснено, яким чином створити нові ЕЦП та продовжити в режимі онлайн діючі ключі. Також Андрій Бадзян зазначив, що на сайті ДПС України та субсайті  ГУ ДПС у Львівській області для зручності платників виокремлено  відповіді на запитання, які найчастіше задають платники податків. 

Модератор заходу Наталія Желізняк – заступник начальника управління інформаційної взаємодії - начальник відділу комунікацій з громадськістю ГУ ДПС у Львівській області зазначила, що корисну інформацію можна почерпнути на субсайті ГУ ДПС у Львівській області та на офіційній сторінці ГУ ДПС у області у соціальній мережі Фейсбук.  Із запитаннями можна звернутися на «гарячі лінії» ГУ ДПС у Львівській області та на Комунікаційну платформу.