Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Микола Никитюк, в.о. начальника ГУ ДПС у Львівській області, зустрівся з трудовими колективами львівських підприємств

опубліковано 14 червня 2023 о 12:01

Днями керівник податкової служби Львівщини провів зустрічі з трудовими колективами ТзДВ «Фабрика «Трембіта» та ТзОВ «Компанія ВЕЕМ – Металоавтопром».

Як і більшість суб’єктів господарювання ці львівські підприємства зустрічаються із труднощами роботи в умовах воєнного стану, але продовжують працювати.

Тут збережено робочі місця, виплачується заробітна плата, вчасно сплачуються податки і збори.

«Окрім виробництва гітар, «Трембіта» є єдиним в Україні виробником народних музичних інструментів. Нашою гордістю є те, що ми виробляємо національний інструмент – бандура, їх знають не лише в  Україні, а й, зокрема, в  Канаді, Австрії, США, Франції», -  зазначив керівник фабрики Мирон Куземський.

Директор компанії «ВЕЕМ – Металоавтопром» Богдан Шевців  ознайомив в. о. начальника  ГУ ДПС у області Миколу Никитюка з роботою підприємства, що виготовляє сидіння для різних видів пасажирського транспорту та міжвагонні переходи, здійснює лазерну різку металу.

Микола Никитюк  подякував керівництву підприємств та трудовим колективам за працю та наповнення державного та місцевого бюджету в цей важкий для країни час.

Фотоматеріали по темі

  • Микола Никитюк, в.о. начальника ГУ ДПС у Львівській області, зустрівся з трудовими колективами львівських підприємств