Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуальні питання ведення бізнесу обговорили на засіданні правління Громадської ради

опубліковано 14 червня 2023 о 12:26

Учора відбулося засідання правління Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Львівській області, у якому взяв участь  в. о. начальника ГУ ДПС у Львівській області Микола Никитюк.

Першим на засіданні розглянули та обговорили питання цифровізації роботи ДПС з платниками податків. Відтак начальник управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Львівській області Олена Глеба поінформувала членів правління про основні напрямки роботи податкової служби щодо удосконалення внутрішніх цифрових процесів та сервісів для платників податків, про проєкти, які вже реалізовані та про ті, втілення яких має відбутися найближчим часом. 

Далі відбувся обмін думками щодо питань оподаткування земельним податком при зміні нормативних оцінок землі, законопроєкту № 8401 та інших питань.

Також піднімали питання роботи діяльності благодійних фондів та їхньої роботи з отримання благодійної допомоги з-за кордону.

Під час засідання правління очільник ГУ ДПС Львівщини відповів на поставлені запитання членів правління, а також наголосив на відкритості та прозорості діяльності податкової.

«Ми, як сервісна служба, завжди готові до діалогу. Постійно вдосконалюємо засоби комунікації з платниками податків, робимо електронні сервіси більш доступними для громадян, бізнес-спільноти, нерезидентів. Основна мета цієї роботи – побудова  прозорих відносин між податківцями та платниками», - підкреслив Микола Никитюк.

Фотоматеріали по темі

  • Актуальні питання ведення бізнесу обговорили на засіданні правління Громадської ради