Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волонтер  - синонім слова ДОПОМОГА

опубліковано 05 грудня 2023 о 16:18

Масовість та сила волонтерського руху в Україні є запорукою перемоги нашого народу над загарбником.

Сьогодні у світі відзначається Міжнародний день волонтера.

Податківці Львівщини не стоять осторонь волонтерського руху.

Начальником ДПІ у Яворівському районі Петром Шотом здійснено сотні волонтерських поїздок у райони проведення бойових дій та визволені після окупації території. 

Волонтерська допомога надавалася та надається воїнам ЗСУ на усіх напрямках фронту, гуманітарні вантажі доставляються у відвойовані у ворога населені пункти, у постраждалі від війни райони. 

«З 2014 року було здійснено понад 200 волонтерських поїздок в райони бойових дій та постраждалі від війни території. Це близько 800 тон зібраної та доставленої військової та гуманітарної допомоги на десятки мільйонів гривень. Але це усе було б неможливо зробити без реальноїучасті державних організацій та релігійних громад, громадських і міжнародних благодійних організацій, наших громадян. Це усе завдяки їм», - зазначив Петро Шот.

Начальником Радехівської ДПІ Русланою Мулявкою здійснюється волонтерська діяльність, спрямована на допомогу внутрішньо переміщеним громадянам. 

Так, було надано допомогу щодо проживання 14-ти сімей, серед них 6-ти сім’ям працівників ДПС. 

Організовано роботу по плетінню маскувальних сіток, виготовленню різного роду смаколиків для воїнів ЗСУ. 

Спільно з Громадською організацією «Право і порядок Радехівщини» передано в допомогу нашим захисникам -  рації, тактичні окуляри, каремати, літня та зимова форма, рюкзаки, засоби гігієни, мед та солодощі, крупи.

Не залишається осторонь і колектив податківців Львівщини. 

В рамках підтримки військових уже впродовж двох років податківці здійснюють збір коштів для задоволення нагальних потреб захисників. 

Так, лише за два останні місяці  було придбано та передано працівникам-воїнам та їх родичам форму, спорядження, засоби захисту, медикаменти,обладнання, інструменти, оргтехніку.

Велика подяка усім волонтерам та тим, хто допомагає їм!

Український народ обов’язково переможе!