Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У центрах обслуговування платників Львівщини впродовж січня 2024 року надано понад 22 тисячі адміністративних послуг

опубліковано 21 лютого 2024 о 08:05

Податкова регіону обслуговує всіх платників податків незалежно від місця обліку. З початку дії воєнного стану ЦОПи Головного управління ДПС у Львівській області здійснюють сервісне обслуговування (в т.ч. надання адміністративних послуг) також платників податків, які перебувають на обліку в ГУ ДПС інших областей. 

В Головному управлінні ДПС у Львівській області працюють 24 Центри обслуговування платників, якими надаються 81 адміністративна послуга. Крім адміністративних, ЦОПами надаються консультаційні та інформаційні послуги, здійснюється приймання звітності та вхідної кореспонденції. Також платники податків мають можливість безкоштовно отримати послуги з отримання електронних довірчих послуг у пунктах обслуговування, які розміщені у ЦОП двох ДПІ області. 

Протягом січня 2024 року відвідувачам Центрів надано 22 277 адміністративних послуг.

Найбільше громадяни звертались за отриманням адміністративної послуги з видачі картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. За січень місяць було видано 7406 таких карток.

Вагому частину в структурі наданих адміністративних послуг займає послуга з реєстрації платником єдиного податку. Державними податковими інспекціями ГУ ДПС у Львівській області зареєстровано 2179 суб’єктів господарювання платниками єдиного податку. Також видано 4 122 витяги з реєстру платників єдиного податку.

За довідками про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, звернулось 546 платників податків.

Значну кількість надано послуг з реєстрації реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок. Загалом надано 1968 таких послуг.

Питома вага адміністративних послуг, наданих платникам податків в електронному вигляді, становить 50,2% від загальної кількості наданих адміністративних послуг.

З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Львівській області та інформаційними картками адміністративних послуг, можна ознайомитись на субсайті Головного управління ДПС у Львівській області (https://lv.tax.gov.ua) у розділі «Адміністративні послуги».

 

 

Контакти “гарячих ліній” ГУ ДПС у Львівській області: https://lv.tax.gov.ua/kontakti//

Комунікаційна платформа: lv.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук https://www.facebook.com/tax.lviv

Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Львівській області Телеграм: https://t.me/tax_service_Lviv   

Повідомити про порушення податкового законодавства можна за допомогою чат-бота «StopViolationBot».