Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Деклараційна кампанія – 2024: хто повинен подати декларацію? Податківці Львівської області провели онлайн-семінар для платників

опубліковано 11 квітня 2024 о 15:41

Сьогодні Головним управлінням ДПС у Львівській області проведено онлайн – семінар для платників податків Львівської області на тему:  «Декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році: Хто повинен подати декларацію». 

Спікер семінару - заступник начальника відділу адміністрування податків з громадян та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність управління оподаткування фізичних осіб Лілія Афанасенко нагадала, що в Україні з 01 січня до 01 травня 2024 року триває Деклараційна кампанія - 2024.

Податківиця перелічила основні випадки, за яких громадяни  зобов’язані подати до податкового органу декларацію про майновий стан і доходи,  розповіла, у яких випадках не подається декларація, поінформувала про те, яким чином та куди слід подати декларацію тощо.

Модератор заходу начальник відділу комунікацій з громадськістю  ГУ ДПС у Львівській області Наталія Железняк зауважила, що для оперативної комунікації з платниками та бізнесом у Головному управлінні ДПС у Львівській області діє Комунікаційна податкова платформа. Отримати роз’яснення також можна за телефонами «гарячих ліній». 

З детальною інформацією щодо тематики, піднятої на онлайн-семінарі, можна ознайомитися на субсайті ГУ ДПС у Львівській області, на сторінці у мережі Фейсбук та на Телеграм-сторінці податкової Львівщини.