Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За сім місяців 2024 року у податковій  Львівської області   зареєстрований  1 871 платник податку на додану вартість

опубліковано 21 серпня 2024 о 13:21

В управлінні податкових сервісів ГУ ДПС у Львівській області інформують, що вагому частину в структурі наданих адміністративних послуг займає послуга з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела та суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору. За сім місяців 2024 року надано 9 518 таких послуг. Також  зареєстровано 1 871 платник податку на додану вартість.За витягами з реєструплатниківподаткунадоданувартість звернулось 1 602 представники бізнесу. 

Звертаємо Вашу увагу, що ЦОП працює за принципом оперативного та якісного обслуговування представників бізнесу та громадян. Тут видаються довідки, приймається звітність від суб’єктів господарювання, забезпечується швидкий доступ до інформації. 

З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Львівській області та інформаційними картками адміністративних послуг, можна ознайомитись на субсайті Головного управління ДПС у Львівській області (https://lv.tax.gov.ua) у розділі «Адміністративні послуги».